Skip to main content

Martonvásáron a Brunszvik kastélyban írta alá Sándorfy András a Marton Genetics Csoport illetve Mátrai Zoltán az Agrotrend Csoport képviseletében az öt évre szóló főtámogatói szerződést.

Az Év Agrárembere 8 kiírásának ünnepélyes eseményén jelentették be, hogy a megmérettetés fő támogatója a következő 5 évben a Marton Genetics Csoport. A megállapodásnak köszönhetően a hazai növénynemesítés egyik fellegvára lesz az agrárvilág nemes megmérettetésének támogatója, mondta el Mátrai Zoltán. A martonvásári cég kizárólag hazai, magyar nemesítésű, jól adaptálható vetőmagokat fejleszt és juttat el a Kárpát-medencei gazdálkodók részére.

Az agrárium támogatása mellett jó és nemes dolog egy olyan rendezvényt támogatni, ami már bizonyított, mondta el Sándorfy András. A martonvásári cégcsoport növénymagvak nemesítésével és értékesítésével foglalkozik, a vetőmag adja azt a biztonságot, amivel az emberek megbízható, minőségi és folyamatos élelmiszerellátását tudjuk biztosítani tette hozzá az ügyvezető. Az Év Agrárembere kiírás egy olyan esemény, egy olyan brand, amin keresztül közösen tudjuk megünnepelni azokat, akik a hazai mezőgazdaságért sokat tettek és tesznek. Minden nagy folyó attól erősödik, ha csatlakoznak hozzá patakok, hogy általunk is erősödve még jobbá és elismertebbé tegyük a díjat.

Mátrai Zoltán tulajdonos-ügyvezető köszönetet mondott a támogatásért és reményét fejezte ki, hogy a mezőgazdaság legjobb szereplőit találja meg és ismeri el az Agrotrend Csoport.

A támogatói szerződés aláírása után Mátrai Zoltán a cég nagymúltú látogatói könyvének aláírásával szentesítette a megállapodást, amit Hamvas Atanáz az Agrotrend Csoport résztulajdonosa, Dósa Péter a BMW Wallis, Fórián Zoltán az Erste Bank és Baranyi Szabolcs a Groupama Biztosító képviselője mint további támogatók is megerősítettek.

agrotrend.hu