Skip to main content
 
Szántóföldi növénytermesztés kategória támogató
Alba Milagro Hungary Kft.
 
 
Főtámogató
Marton Genetics
 

ÉLETÚT.
Gyerekként is már közeli kapcsolatba került a szántóföldi növénytermesztés kétkezi növényápolásának kihívásaival. Tanulmányai után üzemszervezési, hatékonyságnövelési gyakorlatokat szerzett a mezőgazdasági ágazatokban. A 2000-es évek elején sok tapasztalatot gyűjtött mezőgazdasági ágazatok érdekképviseleti témáiban és gazdasági összefogások szervezésében. Közben a családi vállalkozás organikus fejlődésében is több mint 15 éve aktívan résztvesz. Édesapja szakmai élettapasztalatait újra gondolva, dinamikus cégcsoport fejlődést sikerült megvalósítania. A hatékonyságot és versenyképességet kizárólagosan szem előtt tartva, céljának tekintette az EU-s támogatások nélküli profittermelés elérését. Hitvallásának alapján, több mint 8 éve pályázati források nélkül célzott, hatékony beruházások révén folyamatosan növeli gazdálkodásuk technológiai szintjét. A szántóföldi precíziós gazdálkodást saját fejlődési úton, innovatív, fiatal munkatársak közreműködésével valósítja meg. A digitális technológiákat komplex rendszerszemléletben alkalmazza. Az agrárszámviteli profitorientáltságot sikerült összhangba hozni a környezettudatos agro-technológia végrehajtásával. A biológia diktatúráját maximálisan szem előtt tartva, az évjárathatások ellenére sikerül a terméshozamokat és minőséget magas szinten tartani. Támogatásmentes öntözésberuházások kivitelezésével folyamatosan növeli a művelt területek termésbiztonságát. 2 éve egy 600 kocás sertéstelep üzemeltetése is színesíti cégcsoportjuk portfólióját.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS.
A cégcsoport kizárólag gyermekek utánpótlás nevelésével foglalkozó sportegyesületek TAO támogatását finanszírozta az elmúlt 5 évben.
Évente 1500 tartós élelmiszer csomagot juttatnak el rászoruló családok számára önkormányzatok és keresztény karitatív szervezeteken
keresztül. GOSZ Elnökségi tag és NAK Bács-Kiskun megyei Etikai bizottság tagja. Az elmúlt öt év pályázatmentes napelem-beruházásai révén cégcsoportunk több mint 70%-ban klímasemleges elektromos áram tekintetében.