1986-ban született Győrben, jelenleg tíz esztendeje Tagyonban él feleségével és három csodálatos gyermekével. A nagyváros nyüzsgéséből hamar visszakerült az apai gyökereket jelentő Nivegy-völgybe, hiszen családjával minden nyarat a nagyapai fél hektáros szőlőbirtokon töltött. Alig volt tíz éves, amikor az ültetvényben már egyedül dolgozott a traktorral. A gimnáziumi évek után ugyan építőmérnöknek jelentkezett a budapesti Műegyetemre, de hamar kiderült, hogy az életét a szőlőtermesztés, borkészítés fogja meghatározni. 2009- ben a Corvinus Egyetem szőlész-borász mérnök képzésére jelentkezett. Első, önálló 1000 négyzetméteres szőlőültetvényét 2008- ban telepítette el, amelyet azóta közel 9 hektár követett, de a Martinus Birtok ma is folyamatosan bővül. 2012-ben az újonnan induló Gilvesy Pincészetnél kezdett dolgozni, ahol a mai napig meghatározó szerepet tölt be a 16 hektár szőlőültetvény ápolásában és a borkészítésben. A két kiváló adottsággal rendelkező birtokot 2014-től ökológiai művelésbe állította át, melyekből 2019-ben már minősített bioszőlőt szüretelt. A 2018-as évben sikeres Fiatal Gazda pályázattal a tagyoni szőlőterület bővül a jövőben. Borait nem csak a hazai ismert borkereskedésekben és borbárakban forgalmazzák, számos európai és tengerentúli étteremben poharazzák. Exportálnak Kanadába, az USA-ba, sőt a francia gyarmatnak számító Új-Kaledóniába is.
Társadalmi szerepvállalás
Alapító és elnökségi tagja a Balatonfüred-Csopaki Borvidéken működő Rizling Generáció Egyesületnek, melynek célkitűzései között szerepel összehangolt bormarketing tevékenység folytatása, valamint táj-, fajta- és eredetvédelmi stratégia kialakításával a minőségi szőlő- és bortermelés ösztönzése. A Nivegy-völgyi Hegyközség 2018-as megfiatalítása után tisztséget vállalt a szervezet vezetésében, ahol a legfőbb célja, hogy az elhanyagolt szőlőültetvényeket felszámoltassa. Jelenleg a helyi borász kollégákkal az eredetvédelmi rendszer kidolgozásán dolgozik. 2018-tól a Balatoni kör tagja lett és ebben az évben beválasztották a Junibor egyesületbe is. 2019- ben elkezdett egy On-Farm kísérletet az ÖMKI (Ökológiai Mezőgazdasági Kutató Intézet) és a RELACS számára, amelyben réz mentes technológiával próbálják megvédeni a szőlőt a peronoszpórától és a fekete rothadástól. A tagatóz (tejipari melléktermék) hatóanyagú szerrel végzett hároméves tartamkísérlet áttörő sikert hozhat a nehézfém mentes ökológiai szőlőművelésben.