Skip to main content

Olga évtizesed növényvédelmi tapasztalattal jelenleg a Magyar Növényorvosi és Növényvédőmérnöki Kamara alelnöke. Saját farmjuk (Kujáni tanya) a szőlő és gyümölcstermesztés bemutatógazdasága, rengeteg bemutató, céges és magánesemény színhelye. Férjével folyamatosan a szakmai és szakma közeli szervezetek tagjai. Tanösvényükkel és farmjuk bemutatásával gyermekeket örvendeztetnek meg.
Gyermekeik a hazai agrárvilág tanult szereplői.
A Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnökeként részt vesz a szakmérnök továbbképzésében, azok megszervezésében, valamint a nemzetközi és hazai konferenciákon a szakma képviseletét látja el, tudományos konferenciákon előadásokat tart a szakmával kapcsolatban 2013 áprilisa óta az Országos Növényvédő mérnöki és Növényorvosi Kamara alelnökeként részt vesz az agrár-környezetgazdálkodási támogatások szervezésében, a Kamra országos előrejelzésének megszervezésében, kapcsolattartás az Nemzeti Agrár Kamarával, a NÉBIH engedélyeztetési hatóságával a kiskultúrák védelmének megszervezésében.
A Kujáni Kft. ügyvezetőjeként folyamatosan részt vesz a gazdálkodók pályázati támogatásában saját előrejelzési hálózatukkal.